Bez nálezů
Neztrácím a nenalézám,
život bez pohybu,
raděj zůstávám sám,
možná dělám chybu.
Nemiluji tě, nemám tě rád.
Proč tu tedy s tebou jsem?
Neodcházím napořád?
Láká mě tvá pevná zem.
Neříkej víc, že ráda mě máš,
neunesl bych tvou lež.
Otazníky na mém čele smaž,
a zůstaň chvíli, nebo běž.
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, denebrin, 6thSun, danav, labuť, enigman, WAYWARD, Kapka, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)