Pocta Kaplickému
Anotace: Snad malá poklona muži,který doletěl ke hvězdám
Všechna města,
navždy spí.
Všemi směry,
smutná píseň zní.
Smutná píseň,
smutný tón.
O starém člověku,
který neprosadil svou.
Chobotnice jako hvězda,
navždy bude zářit.
Navždy bude tím,
kdo jsi byl
a kým budeš.
Jediný muž,
věčná sláva,
věčný jsi ty.
Klaním se ti,
klaní se ti celá Praha.
Komentáře (2)
Komentujících (2)