Vítám na Literu! Vypadá to, že život, tě pěkně kruší! Báseň je celkem dobře provázaná rýmy, uvidíme co ukážeš dál...
20.10.2005 15:06:00 | Krtica
holka,seber se,jestli se trapis kvuli lasce,tak je to naprosto zbytecny..prozivam ted uplne stejny obdobi(nechci tvrdit,ze vim co prozivas ty,treba se mylim)a uz sem si rekla dost.Stejne to boli jen me a tomu druhymu je to jedno.clovek je stejne tak sobeckej tvor..a kvuli nekomu takovymu chces skoncit jako troska??tomu prece nedovolis...?
19.10.2005 13:34:00 | Natalie Kolářová