Anotace: dream
dech beroucí ... nádherná ...
teď už jen s hlavou vztyčenou k nebi budu kráčet... až hvězdy začnou padat, budu je chytat do dlaní s vědomím, že někomu, někde je krásně ... každou pohladím, aby se tady na zemi u nás nebála ...
13.04.2009 20:04:00 | vapiti
Tohle mne dostalo, je to milé, krásně čtoucí... lehounce zamyšlenkové.
07.04.2009 19:38:00 | NikitaNikaT.