.-.-.-.-.
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=vjCpU8pcHM4
Chtěla bych něco
co se dnes už nenosí
třeba růžový brýle
Bárbí
a když mlčíš
je večerní zpěv ptáků
jako hvězdy
trpící neony velkoměst
na jaře
se mi vždycky zdálo
že tráva kvete
a bez iluzí
zatracený světe
a teď bez iluzí mi černá pod nohama
proč mi nepřipálíš
mám z toho strach
(že)
asi už bez tebe nemůžu žít
ptáci ztichli sami
a skrze větve je vidět
jak zpívají mraky
fíííííííííííííí
-mračná odysea-
zatracený světe
jako nenažraná
růžová Bárbí
chci víc
něco
co se dnes už nenosí
Přečteno 307x
Tipy 24
Poslední tipující: Lenake, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Nussichoco, al-pacino, carodejka, medojed, Holis, j.c., ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)