Nádražní tabule
Na čekárně u kolejí visí
Ten nápis plechový
Léta ho vídám než mi z očí zmizí
Než vyjdu na chodník mechový
Pak tři týdny na mě čeká
Až se vrátím cestou tou
Nasednu na vlak co už spěchá
Končící prázdninovou samotou
Zas tu bude sama stát
A čekat na náš vlak
Až z tunelu se přiřítí
Spatří děcka vesele smát
Když do stráně se vyřítí
Když pěšinou jsem kolem stoupal
Uviděl jak pohrál si s ní čas
Jak jí z tváře barvu sloupal
Stejně jak každému z nás
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)