Anotace: je to spíš taková podivná úvaha než báseň :)lehce pesimistická, ale taková nálada člověka občas přepadne... :)
Každé ráno nanovo..ano :-) 21 gramů váží lidská duše, slyšel jsem. To je myšlenka...
28.07.2009 11:14:00 | Chancer
Děkuju moc :) Já vim, já to taky nemyslela vyloženě že sebevražda, proto je tam to že to zas zkusim znova, protože člověku je hrozně, ale stejně- nebo aspoň já- potom jde a zkusí to znovu a znovu, párkrát si trochu nabije..dokud to nebude ono :)
16.04.2009 00:08:00 | just me
Pěkná i když smutná. S tou váhou a smrtí bych to nepřeháněla. Občas je zle každému, někdy víc, někdy míň, ale sebevražda je ta největší blbost na světě! Přeji ti hodně štěstí, odvahy a vytrvalosti! ;)
16.04.2009 00:01:00 | Anne Leyyd