Ráno
Anotace: po procitnutí, kéž by to tak bylo
najdi krásu hlasu
když milá vedle tebe vstává
najdi krásu času
když se vaří ranní káva
otevři oči co víčka stačí
uvidíš věci, že zatočí se ti hlava
každý ráno je mi dáno
svoju pouť znovu začít
usednout si za piáno
nadýchnout se stačit
najít pilku a uříznout chvilku
času co nám tak utíká
vidět kosa a že třpytí se rosa
zaslechnout v trávě ťuhýka
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, JA.RO., René Vulkán, Severka, Sleepwalker, WAYWARD, Kapka, Mademoiselle Drea
Komentáře (5)
Komentujících (5)