R +++ J
+++
Romeo & Julie
mládí noc miluje
blíž už je orgazmus
země se zachvěje
uběhly vteřiny
rachot vzduchem třese
stropy jsou zřícené
složené na sebe
nad nimi střecha je
vidět je na nebe
je to krása
když tělo prolíná tělo
však celým objemem
zrovna nemuselo
Utichly vzdechy rtů
je slyšet tichý pláč
šťastní to lidé jsou
co zdrhli včas
zpod ruiny zbořené
vytéká pozvolna krev
vsakuje do země
to běžný jev
tam oba končí sen
sbratření krví svou
psi zmateně vrčí
chlupy si hrůzou rvou
mrtvé matce vzali plod
byl ještě malý...moc
Neměli štěstí na život
+++
Přečteno 416x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Fighting Dreamer, poustevník Jirka, Janetee, sophia92, voedor, Kapka, jedam, Tygropes, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)