Dodatok
Čítam to ďalší krát,
je v tom veľká pravda, teraz ju vidím rád,
a to je fakt.
Bravo
08.04.2009 13:14:00 | Juraj Hrom
Dlaně pevné jako skála
to má každá žena ráda
V srdci něhu s romantikou
tak nám muži hlavy pletou
------------------------------
:o))...že bych Tě už nakazila.?
08.04.2009 08:02:00 | labuť