Anotace: O kvietkoch, o ženách.
Ženu ani květinou neuhodíš... prvá věta, která mne po přečtení napadla... žena je jako květina, křehká a někdy také uvadá, když láska odchází, ale má aj trny, kterými hrubo poraní.
11.04.2009 20:57:00 | NikitaNikaT.
Když dáš ženě květinu, tak je to pro ní dar nad dar...tedy alespoň pro mě...Tahle báseň je pro mě taková malá kytička...Je to líbezné!ST :)
08.04.2009 16:01:00 | Mounkey