Souhvězdí
Anotace: Přeji všem šťastnou hvězdičku...
Za oknem tma tmoucí..
dálka se ztrácí.
V odlesku měsíce
štěstí mění se.....
Mění se v hvězdičky..
co v souhvězdí svítí
a kreslí srdíčka..
To na znamení lásky
všem kreslí na nebi...
Všem co chybí šťastná hvězdička..!!!
Přečteno 439x
Tipy 18
Poslední tipující: fab four, Churry, Tygropes, WAYWARD, Házté, Tacca, zzlatý, Holis, toužím.jít.dál, Veselý Drak, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)