Tak už...
Anotace: ... Věnováno LL :)
Tak už se netrap,
slunce svítí dál
Vítr si ten cit
již dávno vzal
Ty jen stále smutníš
nad dávno rozlitým mlékem
a tohle nikdy nebylo osvědčeným lékem...
Tak už se netrap,
odežeň ten černej mrak
zas bude bzry líp,
ať tak nebo tak...
Přečteno 277x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Zpátky, BArBArKO, Kapka, floreciente, NikitaNikaT., Marfuša, Jiparo, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)