Moc hezky sladěné verše.
a text to je nádheré vyznání pro Bíšu.
Tolikrát odcházíme a zase zůstáváme,ale něco nás tu stejně podrží-věř.
08.04.2009 21:54:00 | s.e.n
Ještě malou chvílu, kterou si snad budu moci ještě užít... Tvých slůvek a básnění. :o) Mám Tě ráda a budeš chybět. Moc!
08.04.2009 12:02:00 | NikitaNikaT.
Sláváááá, tip Tobě a tip Bíšovi, že Tě tu dokázal udržet! To je moc dobře.
08.04.2009 10:51:00 | labuť