SNĚNÍ O ŽITÍ 96
Anotace: Jak by to bylo asi krásné, to by byl klid.
Sbírka:
NeBásně
Mrtvým já býti,
tak nemusím žíti.
Já můžu jen sníti,
co je to žití?
A klid jen tam míti,
jak na dlouhé niti.
Na tělo splihlé,
tuhé a shnilé
já koukám se z nudy.
A kudy kam? Tudy.
A kořeny květin
já vidím jen tady.
Hlavně že neumřu
v hrobě mém hlady.
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: boomslang
Komentáře (0)