Anotace: ...vybrakováno pravděpodobně ze sbírky -Literární Bezvědomí...
...no jo, vy hloky to teď nemáte lehké, když vás tak honí...vlastně je mi vás líto. Ale nebojte, zes bude líp:-)
10.04.2009 15:55:00 | kikis
Však se Tvá očka otevřou, jen co půjdeš s pomlázkou, ženám prdélky vyplatit... ;o)
08.04.2009 16:12:00 | NikitaNikaT.
viděno očima slepice - pokud chceš něco velikosti melounu protáhnout něčím velikosti ucha jehly, rozhodně v ten moment nemáš na spánek pomyšlení ... :-))
jinak přeji též pěkné předvelikonoční dny :-))
08.04.2009 13:46:00 | jita.1965