Mít..
Mít tajemství - to chce umět mít
chtít odhalit ho - taky
vím, odvahu máš a umíš chtít
proč čekat na zázraky?
mé tajemství je barvy lila
a duše mlčí na souhlas
čím se ta barva provinila
když nezná jiných barev jas?
teď můžeš hádat nebo ptát se
a třeba zkoušet kouzla
ať cokoliv je Tvá inspirace
do snů ses nezakousla
možná právě tam ukryto je
zkus do mých snů se zasnít
ne v sedě, v kleče, ani v stoje
jen v leže.. a světlo zhasni
Přečteno 313x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, maliska, Shnecek, sophia92, LucQa, toužím.jít.dál, Simísek, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)