Anděl
Býval to anděl, kolem sebe šířil radost,štěstí a smích,
nyní se prázdno a smutek zrcadlí v těch nádherných očích.
Ztráta křídel ho omráčila,
žádná z magií by mu vše, o co přišel ,nikdy nevrátila.
Jen čas a láska dokáží vše vyléčit,
pak anděl bude znovu zdráv,
až někdo k němu bude chovat opravdový, upřímný a vřelý cit,
v tu dobu začne ta zvláštní bytost zas radost,smích a štestí rozdávat.
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: subrtka, Holis, Nergal, UCET KE ZRUSENI, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (5)