budeme si přát
Anotace: napsal sem to kdysi v dávné pubertě.
Sednu si na okno a budu si přát, abys byla blízko mě
je totiž hluboká noc a slunce je zakleté
zakryté hluboko uvnitř nás
v nás, kteří nevěříme
že znova kdy bude hřát
a proto se do tmy uchýlíme
sedneme si na okno a budeme si přát...
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Džín, Radek.oslov.Šafárik, kikis
Komentáře (0)