...teda,šéfuju,klepla jsem vedle,to jako že mi nikdo nekontroluje čas.
02.05.2009 10:07:00 | Marupiara
Krásně jsi to vyjádřila a mnoho z nás určitě souhlasí (já stoprocentně) ... je to přesně tak, škoda, že nemám možnost být na Literu každičký den a číst tu krásu tady ... lidičky tady jsou mi vícem než moji "příbuzní"...
09.04.2009 14:29:00 | toužím.jít.dál
Tak za to ST! Už se ani nedívám na ty bláboly. Ale ani na Liter teď nemám čas, když je venku slunce jas.
09.04.2009 01:36:00 | Kapka
...A proč si myslíš, že v tak těžkých chvílích jako teď jsem na Literu?Jsou tu báječní lidé...Děkuji za tu báseň!ST pro Tebe
08.04.2009 21:06:00 | Mounkey