Myšlenky
Anotace: V přemýšlení o přemýšlení je zmatek..
Kráčí si bez světla
ve světě fantazie,
jediná by nespletla
svůj smysl poezie.
Pojí se v nápady,
záporné a kladné,
utváří nálady,
těžké a snadné.
Samy a bez směru
proudí mi hlavou,
jak si jen vyberu
z nich jednu pravou?
Chtěla bych jedinou
ke zosobnění.
To ale většinou
v možnostech není.
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, labuť, enigman, nejsembásník, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)