smutný čínský nudle
Anotace: odpoledne perfektní... a sem za nej fakt rada, jen ted mi je blbe... a nevim proč
Sluníčko mi spálilo ramena
svítilo do očí
ale bylo mi fajn.
cestou do kina
jsem nedojedla čínský nudle.
změnila jsem se?
ne.
a nejsem to já, co plyne.
ani muj život.
možná svědomí
/ale ani to neni čistý/
doma jsem dojedla čínský nudle.
a došlo mi
jak smutnou maj příchuť.
je mi to líto.
ale šťastný lidi neexistujou
-jenom ty, co si neštěstí nepřipustí-
a je to tak dobře
je to tak dobře
Přečteno 313x
Tipy 41
Poslední tipující: Marten, PPetrushka, Hloupá Květinka, Stoneman, Holis, Lenullinka, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, Bíša, bez nápadu na přezdívku..., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)