PŘIPRAVTE SI ZADNICE VELIKONOCE JSOU TU
Anotace: Pomlázka je připravena
VELIKONOCE
Za plotem kočička rozvila,
a v koutě má milá rozmilá,
před pomlázkou ani v kleče,
žádná holka neuteče,
jako letos tak i v loni,
budeme se spolu honit,
když mě k tomu vezme ďas,
nasekám jí prdel zas.
Přečteno 487x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Lucije, umělec2, Lady Carmila, Rolnička, Kars, Sýkorka07, lucajda89, 6thSun, takova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)