Anotace: Historie vs. Současnost...
Na trám je potřeba vzrostých a silných stromů a oni zase potřebují čas, aby dospěly do té krásy..to je jen teorie, ale ta praxe? :-) Hezké dílko, moc se mi líbí!
11.04.2009 12:25:00 | kikis
Vaše Výsosti, jste nádherná barokní dáma a ideál krásy pro celou říši! Každý by chtěl mít Vaše faldy ;-)
08.04.2009 22:43:00 | Chancer
Toť otázka:-) Ale není to jen o kráse navenek, ale jaký je člověk uvnitř..
08.04.2009 21:49:00 | malý lachtánek