Jak jsem se zbláznila
Anotace: ...a jak si lžu do kapsy...
Tak hledám svatý vztek,
co sluší básním mým.
Však sprostě vnímám jen tvůj dech
a sladkou zlost svou potratím.
Mám v tom ve všem jasno -
láska je mi "takzvaná".
Proč je teda dusno,
když piju s tebou do rána?
Už to asi sám vidíš,
že nevládnu rozumem.
S raciem mám vždycky kříž,
jak ruku v ruce spolu jdem.
A já se zblázním!
S obrazem tvým
v hlavě spím
Prostě vím!
ŽE
...cvokatím...
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: Zpátky, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Lady L, jedam, Zasr. romantik, TAORA3, 6thSun, Kapka, WAYWARD, Mademoiselle Drea, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)