Není jen špatná cesta
Anotace: v nouzi poznáš přítele....pro jednu takovou,která vždy pomůže....trocha "enerdžííí" i pro ni ;-)
*****
Přesýpáš písek nohama
zvoláváš hosana!
Přítomný je pouze stín
toulá se temnou ulicí
sebe hledáš za rohem
stvrzuješ beznaděj krví..
...dům plníš municí..
Vlastně jsi vosa
chceš, aby chodidla byla bosa
jen trochu se dotknout
žihadlem bodnout
tvé tělo teď nic nezmůže
jsem zakousnutá do kůže
ďáblův podpis inkoust rozpouští
padají kroupy na poušti
pavouk ztrácí v síti lep
srdce se mění v rezavou měď
tak uteč!
pojď do říše snů
neměj špatné otázky se špatnými odpověďmi
podívej se do svého obrazu a sděl mi!
nevdechuj špatně zapálenou cigaretu
neohlížej se životem dozadu
podej mi ruku svou
věř, že budeš duší mou
nenechám tě nikdy upadnout ani zradit
kdybych měla svou duši v pekle smažit
přijď ke mě, věř mi
i vrzajícími dveřmi..
svítit bude světlo pro tebe
vždy a jen cesta vyšlapaná do nebe
Přečteno 519x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, jedam, excited, raďo, Házté, Holis, kikis, Lilly Lightová, Mounkey, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)