bez čar, kouzel, bez devítky
úctu k předkům v duši nes
jarní pohlaď v trávě kytky,
až pozdrav pošleš do nebes
bez kouzel najdeš drahokam
pak zašeptej jen "procítám"
===
Jiří senior
14.04.2009 15:44:00 | j.c.
O Velké noci to možné je,
že se štěstí usměje
a vyjde tvé čarování
samé dobré bude k mání
jako ta tvá básnička
moc hezká je celičká.
09.04.2009 21:53:00 | s.e.n
Na Zelený čtvrtek si o Beltine zakouzlím, a zítra se s úctou Velkému pátku pokloním…
09.04.2009 19:44:00 | kouzelníček