Renesanční
V pokleku
s rukama od inkoustu,
do vleku
osli jsou zapřaženi...
Tři tečky
na dlani...
Výdechy
brání se uchopení,
pod mechy
starých chrámů...
Zjevení
zpoza trámů...
Pergamen
ve víně rozpouští,
jen amen
je slyšet z poklepu...
Pochody
poslepu...
V půlstoji
čeká se na zábavu,
obstojí,
kdo nemá strach...
Slzy pravdy
na řasách...
Přečteno 297x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, Holis, Monsignore, Shnecek, NikitaNikaT., Zpátky, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)