supr !
kdybys byl ten Můj,
tak bych řekla,
obejmI mě, přistup bLíž,
nastraž Uši, ať slyšíš ...
ať zašeptám ...
co sama potřebuJi slyšet,
nahlas i v objetí tIchém
slova, co nejsou jen klišé
Teď už to můžu
popravdĚ říct
09.04.2009 16:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba
toho "tebe" a "tobě" je tam teda dost, ale tu se to dá odpustit, jinak se mi líbí jak je to napsaný :o)
09.04.2009 11:11:00 | hanele m.