Tisíc dní
Tisíc dní bez tebe
prázdné kapsy
v peněžence jen
dva kondomy
troška marihuany
pod postelí
zapomenuté fotky
rozbité výlohy
prach
léty nezměnění pokoj
okno bez výhledu
do špinavé ulice
co jsi odešla
zmizela v západu slunce
nedokončený obraz
zaschlé barvy
štětce se válí
rozmlácená kytara
struny praskli
nedopsaná básně
v koši skončila.
Přečteno 332x
Tipy 27
Poslední tipující: enigman, Thesssinka, Severka, Lenullinka, 5thelement, Markéta Hl., Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Nergal, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)