Anotace: asi tady pár dnů nebudu ...
... radost je cítit
radost je znát
dej očím svítit
dej tváři se smát...
**
Jiří senior
09.04.2009 21:19:00 | j.c.
to jsou naděje
co nepřekáží
dobře je
sny se straží
zustanou
/pěkná,i s myšlenkou,a tu tuším.../
09.04.2009 18:55:00 | Radek.oslov.Šafárik
fiXXXer - myslí si, co chceš ...
ale znáš mou báseň "permutace" ?
09.04.2009 18:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jako ranní rozbřesk nad mlhavým rybníkem
jako dva kousky z vorvaního rande
přehlížejí nedostatky ostatních
a splývají v jeden pocit..
dík za komentík děvče:)
09.04.2009 18:04:00 | fiXXXer