Anotace: vím to, stejně se s měsícem každý měsíc hádám, prosím jej a slibuji ...
Velmi zamyšlenková básenka, až trochu mne mrazila, svým způsobem zabolela... Život sám, vedl Tvou ruku k napsání těchto řádků...
16.04.2009 12:24:00 | NikitaNikaT.
Víš já nemůžu souhlasit, znám tolik dobrých lidí, kterým snad osud?...nadělil to, co opravdu nezasluhují,
ale Tobě po zásluze patří: ST, už jen to, že se člověk
zamyslí....moc hezké zastavení, děkuji.
14.04.2009 19:38:00 | Holis
Je plná pocitů, to je znát...dávám ST za vyjádření a přeji lepší dny!
14.04.2009 12:27:00 | Lilly Lightová
osud je možné ovlivnit... vydat se jinou cestou, zvolit si, rozhodnout se... doufám, že tvůj osud bude... šťastný :)
10.04.2009 21:12:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Zrodila se přímo v srdci, vykreslila Tvé pocity... V podstatě souhlasím s voděnkou... něco ovlivníme, ale něco také ne...zas přijdou do Tvé duše...dny slunečné!
10.04.2009 07:51:00 | labuť