VELIKONOČNÍ..JE
Anotace: ...ne všichni jsou věřící,tak pro ně...je.
***
Skořápky,slupky,křapky
jedno celé...je
bílé a tlukoucí
život v něm ještě...je
tluče do světa díru
zobáček venku...je
za chvíli holátko
na Božím světě...je
Pípání z hrdélka nese se krajinou
hledá svou maminku
jestli tu někde...je
pusinku otvírá
hostie pro něj...je
pomalu vyrůstá
žluťounké celé...je
po dvorku běhá
sluncem osvícené...je
Prožité vzkříšení pípáním oslaví
***
Přečteno 593x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zpátky, Holis, BArBArKO, NikitaNikaT., kikis, jita.1965, Kapka, sophia92, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)