Pro Pepu ...
Anotace: v sobotu zemřel a dnes je rozlučka. Tak se takto loučím za sebe ...
Popil jsem,
vzpomínal,
pobrečel,
odnesl,
zapomněl,
pochopil,
vyzvedl,
litoval,
obdivoval,
podnítil.
Ale smutek nad jeho odchodem,
stále tu ve mně zůstává.
Pepo, nechť je ti domovem,
obláček a dálava modravá.
Komentáře (0)