Ledové slzy
Anotace: naposledy jsem zas plakal!
Tulím se k ženě
K ženě, ke které se tulit nechci
Ona se tulí k mrtvému tělu
Protože stejně
Já jsem už dávno mrtvý přeci
Duši jsem ztratil, to k žalu
Keci, fuk je to
Nikdo si nestihl všimnout přec
Že moje duše shořela
A tohle, bolí to?
Hovno! Kolem mne je klec
Mé srdce, bilo možná včera
City? Sračky!
Už mne to ani nezajímá
Já jsem už z ledu
A sněhu vločky
Z mích očí voda zmrzlá
Navždy bez slz budu
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Evžen Evžének, Bourdon d'Charpiott, ziriant, Ještě dítě
Komentáře (2)
Komentujících (2)