Pro vás moji drazí ...
Anotace: ...taková "momentka", ale od srdíčka...
Sluníčko k nám zase přichází,
ať vás radost a smích jen provází,
co nejméně nesnází,
ani láska nechť neschází.
Krásné je milovat a být milován,
proto nám byl život dán,
milujme a mějme rádi,
nejste jen moji kamarádi...
...jste mnohem víc...
...a za to moc děkuji...
Přečteno 323x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Házté, Paulín, Zasr. romantik, Petbab, nejsembásník, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, LucQa, lucajda89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)