Sen
Svíce v pokoji už zhasla,
moje srdce potichu usíná.
Nořím se do lásky plných snů.
S tebou krásně prožitých dnů.
Vidím tě ke mně přicházet
a slunce nad řekou zacházet.
Tichým městem loudáme se
a na sebe díváme se.
slza po tváři mi stéká,
za námi tiše hučí řeka.
Tvoje rty se blíží k mým,
cítím tvůj dech u mých úst,
já to chci znát, tak to zkus.
Na jednou jako po šimrání,
tvoje rty se odváží políbit si mě lehce.
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Kapka, Mounkey, s.e.n, Lilly Lightová, Květka Š., Kubino 2, Emira, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)