Téda.. zajímavá myšlenka.. to "realitou" by tam na konci stačilo klidně i jednou, ale jenom tehdy, pokud nechceš, aby si toho lidi povšimli trochu víc..
Je to vlastně jakási samozřejmost, kterou se málo lidí ve všedním životě zabývá..
Ale to je jako se vším.. spoustu věcí si nevšímáme a jejich důležitost poznáme až v tu chvíli, kdy se s nimi něco stane.. kdy se nám ztratí..
Rozhodně skvělé dílko ;)
18.05.2009 21:35:00 | Emily Winnacott
Zaujala mě. Měl jsi nějaký důvod pro tuto báseň právě v tento den (10. 4) nebo to s ničím nemělo souvislost?
13.04.2009 10:38:00 | Anne Leyyd