Vítám Tě mezi modrásky :)
Mně se Tvé dílko líbilo, St za něj posílám ;)
14.04.2009 10:57:00 | Lilly Lightová
Tohle dílko je lehce myšlenkové a dobře se mi četlo... každý človíček má svá místa, kde svá přání, ale aj bolístky vylévá.
11.04.2009 20:14:00 | NikitaNikaT.
no místo fajn, ale rým tebe/sebe (nebo jak to tam máš), ten už je dost ohraný... nehledě na to, že zastavení/svěří se ani nerýmuje... takže se mi prostě nelíbí forma :)
10.04.2009 21:28:00 | prostějanek
Na jednom takovém mostě jsem byla
a z toho místa se valila síla,
síla všech lidí, co most léta nesl,
Bůh dřevu požehnal a duši mu vnesl.
10.04.2009 21:06:00 | nejsembásník
mas pravdu, nevim jak jinam bych psala vzkazy nez tam...
jedno misto, tolik vzpominek, tolik bolesti, radosti...
a v te vode pod nim... nespocet veci, tak cenych, tak bolavych...ten most je jenom nas...
10.04.2009 20:58:00 | strašidýlko-střapatý