Morální destrukce
Anotace: Ó jak krásné by bylo žít v zemi tam za duhou
Normální je instituce
kde si dva jdou ruku v ruce
úplatkům se neubrání
schová... jak vylízaní!!!
Takovejch je ale spousta
co kdy bejval komunista
ale dneska jasně zčista
zapřisáhlej atheista
Instituce lžou, lidi nám to tají
co můžeš a nemůžeš právem osekají
zbude ti jen tříska smutku
to si chlapče dostal důtku!
A co se nám stalo
v tý dělnický straně..
Nácek si tam hajluje
úplně nezakázaně!!!
Nakonec to asi vidím
že už není o co stát
vláda samej dobrodruh
a na místo hned kandidát
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: malý lachtánek, jedam, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)