Jak dlouho
Anotace: ...budu sama ještě stát u lampy světel a čekat na Tvé kroky?...
Sbírka:
Čekání
Jeden člověk
Jedna otázka
A jeden svět
Jeden pohled
Jedna odpověď
Není třeba vět
Vznášet se a snít
Přitom chodit a bdít
Po Tvém boku
Je to sen
Jak vše zdá se
Snad přijde
Snad uskutečnit dá se
Úsměv
Pohled do očí
A vše se točí
... a točí...
Utíkám z bálu
Který bálem není
Chybí totiž člověk
Člověk z mého snění
Vidím Tě přicházet
A Slunce zacházet
Vidím Tě usmát se
A tak nezbývá než, ptát se...
Jak dlouho ještě?
Kolik dní, měsíců
Let či životů?
Jak dlouho?
Necháš mne stát
U lampy světel
S vlasy tiše si hrát
Osamělou
Napořád?
Přečteno 410x
Tipy 17
Poslední tipující: poetická ilona, Holis, labuť, Stepbystep, Andělskými perutěmi chráněna, jedam, Zasr. romantik, Petbab, 6thSun, Caracol, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)