Mám ráda ...
Anotace: Posílám jarní pohlazení - sluníčko ať splíny v radost změní - bolest nechť nikde není - a v noci jen sladké snění ...
Mám ráda smích,
smát se přec není hřích.
Mám ráda lidi,
co se lásku dávat nestydí.
Mám ráda přírodu,
už pro ni doma sedět nebudu.
Mám ráda sluníčko,
co zahřeje za kratičko.
Mám ráda zpěv,
co k tanci naladí hned.
Mám ráda zmrzlinu,
co i hořkost osladí pro změnu.
Mám ráda milování,
co žár v tělech obratem rozhání.
Vlastně mám ráda život...
...tak proč mi ho bereš...
Přečteno 373x
Tipy 27
Poslední tipující: Lady L, zlomeny srdce, malý lachtánek, Charibeja, Caracol, Paulín, Markéta Hl., Simísek, NikitaNikaT., Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)