Chci létat
Ať už je temná noc,
či bílý den,
má nade mnou moc
kouzelný sen:
Létat jako pták!
Do výše se vznést.
Vznést se do oblak!
Ne jen po zemi lézt.
Závidím ptákům, kteří létají,
nemají žádného pána.
Strach z pádu nikdy nemají.
A nemají strach z rána.
Jen si plachtěte, vy ptáci!
Nebudu nad tím lkát.
Mám jiné věci na práci...
Smát se a radovat.
Přečteno 609x
Tipy 14
Poslední tipující: Henrietta, Isquieasuus, jedam, Despekt, Narrion, carodejka, kikis, Anne Leyyd, UCET KE ZRUSENI, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)