...

...

Anotace: ...

Sbírka: Raz dva tři anonymy

Hradby ve vlasech
a čára života je klíč...

Sta vítězství
v hlavě si hopkají...

Sympozium navečer -
všichni opilí...

Kvantum hvězd
tě sráží na kolena...

...

Tři tečky
rozráží prameny...

Siluety odletí
na sever...

V dlani svírat
dětskou ruku...

Bosí hledat
v trávě majky...

Vzhlédnout k nebi
a vidět dětskou tvář...
Autor voedor, 11.04.2009
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Duhová, enigman, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý a myšlenkový obsah. ST!

11.04.2009 21:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí