je z toho cítit ta bolest...všechno se to spraví, neboj, zase budeš šťastná! :) ani nevim, jestli to s tim souvisí, ale nějak mi přišlo na mysl tohle: největší tma je před rozbřeskem :o)
jinak samozřejmě krásně napsaný :)
12.04.2009 00:04:00 | just me
ST! je za vyjádření. Dílko mne trochu víc bolí... nevím, snad proto, že jsem se tam... tak nějak v jistém smyslu našla.
11.04.2009 23:04:00 | NikitaNikaT.