Chléb a sůl
Anotace: z úcty k přátelství ...
Podám Ti džbán
čistého vína
trpíš-li žízní
zemdlelý.
Rozdělám oheň
je-li Ti zima,
přisedni k plamenům
příteli.
Budu Ti naslouchat
ve chvílích smutku,
odejdu v tichosti
chceš-li být sám.
Budu se s Tebou smát,
radovat bez zármutku,
zpívat a tancovat
do časných rán.
Chléb a sůl
z dlaní Ti podávám.
Přečteno 434x
Tipy 42
Poslední tipující: Paulín, poustevník Jirka, střelkyně1, ir.is, vodnař, Zpátky, Holis, Mario de Janiero, Mbonita, enigman, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)