Bez naděje..smrt
Anotace: Jeden z výkřiků do tmy...když všichni kolem vás sou v depce, kam se dostanete vy?
Už toho mám dost,
jsem ohlodaná jak kost,
psem Životem,
se stálým chichotem,
co se mi směje,
špatné mi přeje
a dává
snaha marná,
už jsem pochopila,
pravdy se dovtípila,
smrt nebo samota,
Život je lakota,
ten mě nepustí,
až naděje mne opustí,
pak nechá mě být,
zemřít, ne žít.
Přečteno 397x
Tipy 19
Poslední tipující: Pevya, 4LJFilip, NikitaNikaT., Bíša, sophia92, LucQa, Kapka, Paulín, Gabi, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)