Někdy člověk nemůže s druhým žít
ve chvílích, kdy to nejvíc potřebuje..
nevím, proč..častokrát až na stáří
se setkají..ti, jejichž srdce dávno láskou rezonuje..
kéž by se to stalo aspoň na to stáří..
(mám sem opsat LBM, tak tedy líbám.. :o*)
11.02.2008 17:48:00 | Cecilka
1/Bohužel čtu tuto krásu teprve dnes...22.06.2006..a smekám.....2/a bohudíky,že až dnes,jinak by moje Prosba asi nikdy nevznikla...
22.06.2006 15:58:00 | Harr
Díky, ale zase mě nepřechvalte, abych nezpychl. To se mi to vytahuje, když je z čeho, ale zatím je to všechno relativně nové (od loňska), protože před tím jsem měl malou desetiletou pauzičku. Jsem rád, že se moje básničky někomu líbí a že se o ně můžu s někým podělit. Člověk ten kontakt a ohlasy potřebuje... No, to jsem se zase rozkecal, co?
20.10.2005 09:06:00 | JardaCH
No, kamaráde, vytahuješ čím dál tím lepčejší :) Nevím, kde jen tohle může skončit!
Každopádně díky za ní...
20.10.2005 08:55:00 | JirkaS
Necítím tu závist, spíš jemně pohlazení
tvého veršování, básnického umění... :o)
Nádhera!
20.10.2005 08:54:00 | Cecilka