Oči plný slz
Otevři oči plný slz
nemůžeš za to, co se stalo
vždy jen krůček stačil by
a místo všeho máš málo
Otři si oči plný slz
ať vidíš jací lidi jsou
zvedni hlavu a jdi vpřed
přímo, jednu nohu za druhou
Zahleď své oči na svůj cíl
aby nikdo nemohl srazit tě na kolena
dívám se na tebe, nic jiného nevidím
budeš to ty, ta vyvolená!
Přečteno 358x
Tipy 21
Poslední tipující: batůžek na motorku, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Sýkorka07, Kapka, enigman, labuť, no.signal, ziriant, just me, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)