Bláhoví milenci
Anotace: Inspirována kutnohorskou krajinou... :)
Odlétaj ke slunci,
cítí ten žár.
Bláhoví milenci
neznají svár.
Snáší se oblohou,
zpívaj si o hvězdách,
o těch, co nemohou
tížit jim mísy váh.
Nebe je smiřuje
každou novou nocí,
kdy modrým kouřem je
tvůj mylný pocit.
Od jemných začátků,
po tíživé konce,
dopředu pozpátku,
zvoní ti zvonce.
Slyšíš je?
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, devcatko z jetele, Kapka, jedam, Nút, Nergal, strašidýlko-střapatý
Komentáře (6)
Komentujících (6)